Η Λίνα ανησυχεί ενώ δε θα έπρεπε

Πρόγραμμα Δια Βίου Πρόληψης Μαστού

Με δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη

Μία μοναδική κοινωνική προσφορά

Το Πρότυπο Κέντρο Μαστού, το πλέον εξειδικευμένο διαγνωστικό κέντρο ελέγχου μαστού στη Βόρεια Ελλάδα, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας, σχεδίασε και προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα Δια Βίου Ελέγχου Μαστού.

Το πρόγραμμα που αποτελεί μία εξαιρετική κοινωνική προσφορά, απευθύνεται σε γυναίκες έως 60 ετών και παρέχει σε όσες πραγματοποιούν τον ετήσιο μαστολογικό τους έλεγχο και εφόσον δεν έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν κάποιο πρόβλημα με το μαστό τους, το ποσό των 5.000€, στην περίπτωση που παρουσιάσουν πρόβλημα. Το ποσό αυτό παρέχεται για να καλύψει χωρίς ανησυχία τα κόστη των απαραίτητων ιατρικών πράξεων.

Το κόστος του μαστολογικού ελέγχου είναι μόλις 60€ και περιλαμβάνει


Α. Ψηφιακή μαστογραφία, υπέρηχο μαστού, με τον πιο σύγχρονο μαστολογικό διαγνωστικό εξοπλισμό, και εκτίμηση των αποτελεσμάτων

Β. Ασφαλιστική κάλυψη 5.000€ σε κάθε εξεταζόμενη, χωρίς επιπλέον χρέωση

Γ. Υποστήριξη 7 ημέρες την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένης της Κυριακής και των αργιών

Δ. Υπηρεσία ενημέρωσης των εξεταζόμενων, μέσω της αποστολής τακτικών email ή μέσω του κινητού σας  τηλεφώνου για παράλληλες παροχές των εξετάσεων, που χρειάζεται κάθε γυναίκα, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και κυρίως έγκαιρα για την ημερομηνία του ετήσιου μαστολογικού σας ελέγχου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2310858060 - 2313252013, να στείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του mymastos.gr .

Η ασφαλιστική κάλυψη παρέχεται από την ασφαλιστική εταιρεία ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΕ.